Ąžuolo žievės vonios ekstraktas

Ąžuolo žievės ekstraktas pasižymi  priešuždegiminiu poveikiu, juo galima praturtinti vonią. Tokia vonia pasižymi raminančiu, atpalaiduojančiu, o kartu ir organizmą stiprinančiu poveikiu. Nedažo vonios paviršiaus ir odos.

33,50

Ąžuolo žievės ekstraktas ypač žinomas dėl intensyvių drėkinamųjų ir antioksidacinių savybių, todėl idealiai tinka odos senėjimą stabdančioms ir atkuriamosioms odos priežiūros procedūroms. Ekstraktas stiprina odos barjerą ir giliai drėkina odą, gerina elastingumą, jo priešuždegiminės savybės taip pat padeda nuraminti sudirgusią ar jautrią odą. Ekstrakte taip pat yra veikliųjų medžiagų iš paprastojo buroko šaknų. Šiuolaikiniai tyrimai rodo, kad paprastojo buroko šaknų ekstraktas veikia kaip antioksidantas, ne tik neutralizuoja senėjimą skatinančius laisvuosius radikalus, bet ir regeneruoja odos ląsteles.

130-150 g produkto ištirpinti šiltame vonios vandenyje.
Ši hidroterapijos priemonė su vertingais vaistinių augalų ekstraktais taip pat puikiai tinka grožio ir sveikatingumo sektoriui. Jį galima naudoti ne tik voniose, bet ir kaip įvyniojimą, maišyti su visais mineraliniais milteliais, purvais, kreidomis ir panašiai.

VANDUO, PAPRASTOJO BUROKO ŠAKNŲ EKSTRAKTAS, ĄŽUOLO ŽIEVĖS EKSTRAKTAS, KALIO SORBATAS.
INCI: Beta Vulgaris Root Extract, Aqua, Quercus Robur Bark Extract, Potassium Sorbate.

Ąžuolo žievės užpilas ir nuoviras, nuo viduramžių buvo naudojamas kaip sutraukiamoji priemonė, kuri buvo taikoma lokaliai nudegimams ir žaizdoms. Stabdo intensyvų kojų prakaitavimą, naikiną nemalonų kvapą, vartojama nudegimų, kitų odos pažeidimų gydymui.