Svaigiųjų citrinžolių kvapo vonios esencija

Neputojantis vonios koncentratas skirtas paprastoms, sūkurinėms ir perlinėms vonioms.

17

Išskirtinis citrusinių vaisių kvapas turi ypač teigiamą poveikį bendrai savijautai ir dažnai naudojamas streso ištiktiems žmonėms nuraminti. Citrinžolės naudojamos ne tik aromaterapijoje, bet ir vertinamos odos priežiūroje. Citrinžolių eterinis aliejus gali turėti raminamąjį poveikį odos sudirgimams. Pagamintas iš 100% ricinos ir kvapniųjų (svaigiųjų) citrinžolių eterinio aliejaus derinio. Supilkite tiesiai į tekantį vandenį ir mėgaukitės raminančia vonia. Atkreipkite dėmesį, kad šis produktas neputoja ir jame nėra natrio laureato.

Įpilkite 25 ml vonios aliejaus po šiltu tekančiu vandeniu. Galima maišyti su Sausu mineraliniu vandeniu® ir vonios druskomis. Pasimėgaukite 15-20 minučių ir atsigaivinkite. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugokite nuo paslydimo vonioje.

VANDUO, sulfatuotas ricinų aliejus, kvapniųjų citrinžolių (Cymbopogon Nardus) eterinis aliejus, geraniolis (eterinio aliejaus komponentas), dipropilenglikolis, citroneloilis, kalio karbonatas, limonenas (eterinio aliejaus komponentas), eugenolis (eterinio aliejaus komponentas), citralis (eterinio aliejaus komponentas), linalolas (eterinio aliejaus komponentas), pigmentas C.I. 47005.
INCI: Aqua, Sulfated Castor Oil, Cymbopogon Nardus Oil, Geraniol, Dipropylene Glycol, Citronellol, Potassium Carbonate, Limonene, Eugenol, Citral, Linalool, C.I. 47005.